Hej!

Jag som driver Grafin heter Lisa Lidgren och jag har arbetat med grafisk formgivning/layout större delen av mitt liv, både som frilans och anställd.

Med snart 20 års erfarenhet inom grafisk formgivning för tryck och webb så känner jag mig trygg i mitt hantverk. Jag gillar att dyka in i projekt där jag under kort tid får se saker växa fram – att fånga en idé och konkretisera den. Utmanande uppdrag där problemlösarhjärnan sätts igång och man får klura lite extra ligger mig varmt om hjärtat.

Läs mer om mig nedan eller ta kontakt direkt på tel 0704 89 17 29 eller maila till lisa@grafin.se för ett personligt möte.

Välkommen!


Kort om mig

Jag började min karriär som layoutare på ett av Sveriges största förlag. 1995 läste jag grafisk kommunikation på Folkuniversitet och året därpå gick jag på Berghs School of Communication för att utveckla mig vidare. Ungefär samtidigt blev jag anställd på en medicinsk reklambyrå med kunder som t ex Pfizer, Boehringer-Ingelheim, Bayer och Sanofi. 2005 tog jag steget och startade eget.

Efter mina år som anställd grafisk formgivare på reklambyrå är jag van vid ett snabbt arbetsflöde samt tighta deadlines. Mitt motto är att alltid leverera hög kvalité oavsett storlek och typ av uppdrag och självklart på överenskommen tid.

Ett brett kontaktnät

När man arbetar på en liten byrå blir man en allt-i-ett-person. Från att vara idéspruta och ta fram koncept till att arbeta fram skarpa original och koda för webben. Men ensam är inte alltid stark, därför har jag också utvecklat ett gott samarbete med grymma webbprogrammerare, art directors, illustratörer och copywriters.


Välkommen att höra av dig

Har du ett projekt du behöver hjälp med? Jag tar gärna fram ett kostnadsförslag utifrån dina önskemål. Din förfrågan är inte bindande.

Klicka här för att kontakta mig